Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

ZIMOVANJE / Srbija

U ponudi: Kopaonik i Zlatibor.

Kopaonik

Nacionalni park Kopaonik se nalazi u centralnoj Srbiji, 230km od Beograda. Najveća planina Centralne Srbije pruža se razgranatim grebenom u dužini od 82 kilometra, pravcem od podbrđa iznad Kosovske Mitrovice, na severozapad preko niza vrhova viših od 1600 metara, do najvišeg dela masiva tzv. Ravnog Kopaonika sa vrhovima: Gobelja (1934 m), Karaman Vučak (1936 m), Suvo Rudište (1976 m) i Pančicev vrh (2017 m).Privlačnost Kopaonika leži u izuzetnoj dinamici njegovog reljefa. Prostrani planinski pašnjaci guste zimzelene i mešovite šume, kao i planinski vrhovi sa kojih se vide Šar planina, Stara Planina ostaju u neizbrisivom sećanju svih koji su posetili ovu planinsku lepoticu.Sa skoro 200 sunčanih dana godišnje, zaslužuje svoje drugo ime Sunčana planina.

 

 

Zlatibor

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). Planina izuzetne lepote, prijatne klime, bujnih pašnjaka i vodom bogatih planinskih potoka odlično je mesto za odmor, rekreaciju, izlete  i relaksaciju. Pitoma planina bujne vegetacije gde raste lekovito bilje, gde se još uvek sreću retke životinjske vrste i gde se i leti i zimi može uživati u različitim aktivnostima, pravi je izbor za sve ljubitelje planinskog turizma, kao i za sve poslovne ljude kojima se pruža mogućnost da na Zlatiboru upriliče poslovne susrete ili kratak predah od profesionalnih izazova.

ZIMOVANJE

OSTALE DESTINACIJE

Bugarska Srbija Bosna i Hercegovina
Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-20h, subotom 09-15h

www.draganel.com