Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Kopaonik / Zoned Apart Hotel&SpaObjekat se nalazi na regionalnom putu Kopaonik - Raška u vikend naselju, udaljenom svega 3,5 km od centra Kopaonika i 1,5 km od najbliže staze - Sunčana dolina

Ovaj moderan objekat, izgrađen od najkvalitetnijih materijala, počeo je sa radom zime 2011/2012. Svojom arhitekturom tradicionalnog planinskog stila kao i pratećim sadržajima, Apart & Spa Zoned potpuno je prilagođen turističkoj nameni. Pravi je kutak za aktivan ili pasivan odmor kako poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca, parova, tako i porodica.


U svom sastavu poseduje: recepcija, kafe bar, restoran, dečija igraonica, društvene igre (bilijar, stoni fudbal, pikado – uz doplatu), vešeraj, otvoreni javni parking, skijašnica, Wellness & Spa centar (jakuzzi, parno kupatilo, tepidarijum, sauna, fitnes soba), Wi-Fi (u čitavom objektu – besplatno). Uz besplatan prevoz do/od ski - centra sa skijašnicom u centru Kopaonika zaokružena je ponuda usluga.

Sobe su: Standardno i luksuzno opremljene smeštajne jedinice čiji enterijeri u potpunosti prate svetske standarde, kao i ljubazno i uslužno osoblje, čine da svaki trenutak proveden u hotelu bude nezaboravan.
- Studio 2+1 (3 osobe): standardno i moderno opremljen studio (25-30m2) sa kuhinjom, kupatilom (tuš, fen, bademantil, papuče), ležaj za 2 osobe (francuski ili dva singl) + fotelja ili trosed na razvlačenje kao pomoćni ležaj, LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless internet. Sešten na nižim spratovima.
- Lux Studio 2+1 (3 osobe): luksuzno opremljen studio (25-30m2) smešten na višim spratovima, sa zidovima obloženim dekorativnim kamenom i difuznom halogenom i LED rasvetom; ležaj za 2 osobe (francuski ili dva singl) + fotelja ili trosed na razvlačenje kao pomoćni ležaj sa kuhinjom, kupatilom (tuš, fen, bademantil, papuče), LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless internet.
- Apartman 2+2, 2+3 (4 osobe, 5 osoba): standardno moderno opremljen apartman (35-40m2)sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem + dnevni boravak, kuhinjom, kupatilom (tuš, fen, bademantil, papuče), LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless internet. Smešten na prizemno – recepcijskom novou ili nižim spratovima.
- Superior apartman 2+2, 2+3 (4 osobe, 5 osoba): luksuzno opremljen apartman (45-50m2), sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem + dnevna soba sa zidovima obloženim dekorativnim kamenom i difuznom halogenom i LED rasvetom, sofom na razvlačenje i foteljom, kuhinjom, kupatilom (tuš, fen, bademantil, papuče), LCD TV x 2 (dnevna i spavaća soba), telefon, sef, minibar, wireless internet. Smešten na višim spratovima.

• Usluga: Polupansion-švedski sto (u slučaju da je broj gostiju manji od 20, služiće se obroci na bazi set menija);
• Check in/out : Prijava gostiju je od 14 h na dan dolaska; odjava gostiju je do 10h na dan odlaska    22.12.-26.12.2020.

            Cena 50 evra po osobi/danu

     Usluga: polupansion

 

Doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja) Minimalan broj noci je 7, manji broj noci na upit i doplata 20%

AKCIJA: Dvoje dece do 12 godina besplatan smestaj u pratnji dvoje odraslih u periodu : 20.12 -27.12.2020 / 03.01 - 10.01.2021 / 10.01 - 17.01.2021 / 31.01 - 07.02.2021

 

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA: Smeštaj u izabranom tipu smestaja, na bazi polupansiona ( dorucak i vecera - svedski sto - u slucaju manjeg broja gostiju od 20, sluze se obroci na bazi set menija). Spa centar je ogranicenog kapaciteta, obavezno je zakazivanje na recepciji (jacuzzi,parno kupatilo, sauna, tepidarijum stolice, bade mantil, papuce).Termin za decu u spa centru je od 14-18h Deca do 15 godina borave u spa centru iskljucivo uz saglasnost ili prisustvo roditelja.Koriscenje sale za fitnes. Igraonica za decu sa zabavnim sadrzajima i radionicama. Krevetac uz obaveznu predrezervaciju. Parking sa ogranicem brojem mesta na licu mesta. Koriscenje ski depo-a u toku sezone (ski opremu mozete odlagati u skijasnici u centru). Prevoz gostiju na relaciji od Apart Spa Zoned do kompleksa Konaci i nazad, pre podne od 08:30h - 11h i posle podne iz centra od 15h-17h (polasci na svakih pola sata).

U CENU NIJE URACUNATO:
Boravišna taksa i osiguranje (plaćaju se u agenciji) za odrasle 1,10eur, deca od 7 - 15 godina 0.50 eur, deca od 2 do 7 godina ne plaćaju.

POPUSTI: deca do 4 godine u pratnji dvoje odraslih besplatan smestaj u zajednickom lezaju. Dete od 4 -15 godina u pratnji dvoje odraslih 60% popusta. Drugo dete u pratnji dvoje odraslih 70% popusta


VAŽNE NAPOMENE:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije
USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski,
- čekovima građana do 6 mesečnih rata,
- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata,
- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata,
- preko računaPROGRAM PUTOVANJA

 
Prvi dan
Putovanje sopstvenim prevozom do Kopaonika. Dolazak u ApartHotel Zoned 4*. Smeštaj u sobe posle 14h. Noćenje.

Drugi – Pretposlednji dan
Boravak u hotelu, na bazi polupansiona. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje soba do 10h. Povratak sa Kopaonika sopstvenim prevozom.
Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 10-18h, subotom 09-15h

www.draganel.com