Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Vaskrs/1.Maj / Vaskršnje putovanje na EginuSVETA EGINA

 

Sveti Nektarije Eginski čudotvorac i iscelitelj, načinio je od ostrva Egine u Saronskom zalivu Egejskog mora nadomak drevne Atine, najveće svetilište našeg vremena. Kolone vapijućih poklonika i hodočasnika celog hrišćanskog sveta hrle svetim moštima ovog čudesnog Božjeg ugodnika.

A Sveti Nektarije Eginski, blagi svetac i nežni otac, silom danom od Boga, leči suznim molitvenim uzdahom i dodirom svoga netljenog kivota. Danonoćno hodi neumorni Svetac eginskom obitelji i celom hrišćanskom vaseljenom. Odzvanja njegov svešteni hod i štap širom Božjeg sveta, od Egine do Atine, od Beograda do Petrograda, od Aljaske do Australije... Ko ima uši da čuje on čuje. Priziva i sabira Sveti Starac svoju duhovnu decu pod toplo roditeljsko okrilje. One koji mu dolaze u pohode srdačno dočekuje i očinski miluje, isceljuje neizlečive bolesti duše i tela, darujući obilje zdravlja, mira, radosti i blagoslova.

Ko god je došao u Svetu Eginu, zdrav ili bolestan, spokojan ili nespokojan, nije se vratio kući isti. Svakog je dotaklo ono „nešto“, za čim se traga celog života. Onaj mir nasušno potrebni, koji ovaj svet ne može dati. Ono dragoceno duhovno blago kojim se nebo kupuje.Cena: 199  EUR

Cena  aranžmana je izražena u eur po osobi, plaća se u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.

 

Aranžman obuhvata:

 • prevoz autobusom turističke klase (visokopodni,klima,audio/video oprema) na navedenim relacijama
 • smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom ili lunch paket, prema programu putovanja
 • Evia-Edipsos hotelski smeštaj  sa 2*/3* ( 1/2, 1/2 + 1 standardnim  sobama)
 • Egina-Agia Marina hotelski smeštaj sa 2*/3* (1/2, 1/2+1 standardnim sobama) ili apartmanski smeštaj
 • razgledanja i obilaske po programu
 • troškove organizacije i vođstva puta
 • usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

Aranžman ne obuhvata:

 • putno osiguranje
 • individualni troškovi
 • doplata za 1/1 iznosi 70 eur

Način plaćanja:

 • 40% prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pre putovanja
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak na četiri mesečne rate čekovima građana bez uvećanja
 • Platne ( visa, maesto, master, dina) i kreditnim karticama Bance Intese na rate bez uvećanja
 • Uplatom na tekući račun firme na osnovu izdatog predračuna

Kalkulacija je rađena za najmanje 35 putnika.

Usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Organizator putovanja je Turistička agencija „Alexandria Travel", licenca OTP 219/2020., kategorija A 25 izdata 01.02.2020. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.  Molimo Vas da Opšte uslove putovanja pažljivo pročitate. 

Vaskršnje putovanje na Eginu

16.04.2020.-22.04.2020.

 

 

 

1.dan– Veliki Četvrtak

Polazak iz Beograda. Lagana vožnja i usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan–Veliki Petak

Dolazak u prepodnevnim časovima u poklonički hram Sv. Nektarija u Kamarizu. Odlazak u luku Pirej i plovidba trajektom na Eginu. Poseta manastiru Sv.Nektarija i poklonjenje Njegovim Svetim moštima. Odlazak u Agia Marinu i smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak u glavni grad Egine i poseta Sabornom hramu gde ćemo prisustvovati večernjem bogosluženju sa iznošenjem plaštanice i čitanjem statija. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan– Velika Subota

Odlazak na Svetu Liturgiju u manastir Sv.Mine. Poseta manastiru Sv.velikomučenice Ekatarine. U riznici manastira se čuva delić njenih Sv. moštiju i čudotvorna ikona Sv. Spiridona Trimituskog.  Odlazak u poklonički hram Sv.Nektarija gde se nalazi kivot sa Njegovim Svetim moštima. Povratak u Agia Marinu. Slobodno vreme radi odmora. U večernjim časovima odlazak na Vaskršnju Liturgiju u manastir Sv.Nektarija. Povratak u Agia Marinu. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4. dan – Vaskrs

Vaskršnji doručak. Odlazak u Perdiku, malo ribarsko mesto gde ćemo imati vremena za obilazak. Odlazak u glavni grad Eginu. Slobodno vreme. Povratak u Agia Marinu.  Smeštaj u hotel. Noćenje.

5. dan– Vaskršnji Ponedeljak

Odlazak u manastir Sv.Nekatrija na Svetu Liturgiju. Doručak (lanč paket). Odlazak u Eginu i plovidba trajketom u luku Pirej. Polazak za Eviju i dolazak u mesto Prokopi gde se nalazi poklonički hram Svetog Jovana Rusa u kome ćemo imati priliku da celivamo Njegove Sv.mošti. Odlazak u mesto Rovijes u manastir prepodobnog Davida, gde ćemo imati priliku da celivamo Njegove Svete mošti. U manastiru se nalazi i grob Sv.Jakova Calikisa. Odlazak u Edipsos. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan – Vaskršnji Utorak

Doručak.Slobodno vreme do polaska za individualne aktivnosti. Polazak za Beograd oko podneva.  Poseta pokloničkom hramu Sv.Petke Trnove gde se nalazi istoimeni izvor. Vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju.

7. dan- Vaskršnja Sreda

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-15h, subotom ne radimo

www.draganel.com