Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Evropski gradovi / Toskana-5 danaToskana je najživopisnija i po mnogima najlepša regija Italije. U davnoj prošlosti bila je prekrivena Tirenskim morem,koje  se povuklo i dobijen je jedan od najplodnijih regiona Italije poznat po brdima prekrivenim mirisnim čempresima i vinogradima. Toskana je poznata po proizvodnji najkvalitetnih vina, uzgajanju cveća, poznata je po brojnim srednjevekovnim gradovima i slavnim ličnostima. Čuvena je u svetu i po najkvalitetnijem mermeru od koga je i Mikelanđelo pravio svoje statue - i legendarnog Davida. AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

SPECIJALNA CENA

CENA PO OSOBI

14.02.-18.02.2020.

HOTEL BUTTERFLY 3*

Montekatini terme

99 € do 31.01.

119 €

 

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • Smeštaj u Montekatiniju, u standradnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni svedski sto)
 • Obilazak prema programu - Piza
 • Usluge licenciranog pratioca grupe
 • Troškove organizacije i realizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne obilaske , izlete i ulaznice

POPUSTI:

Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanja popusta za dete, merodavan je datum rođenja istarost deteta u trenutku započinjanja putovanja. 

 • deca od 0 – 2 godine besplatno  (imaju sedište u autobusu,nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust  10%  na devizni deo aranžmana (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 40 eur
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 50 €

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 • - 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre početka putovanja
 • - Platne kartice Visa, Dina, Master i Maestro
 • - 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima na tri mesečne rate ili karticama Postanske stedionice na 6 mesecnih rata
 • - putem admistrativne zabrane na 3 mesecne rate

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

 • Firenca                      30 € / deca 25 €
 • Sijena i San Djiminjano   30 € / deca 20 €

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisana navedenog u Programu

putovanja. Organizator odmah pozvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.hedonictravel.rs. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

HOTEL BUTTERFLY 3* http://hotel-butterfly-montecatini-terme.hotels-tuscany.com/

 Hotel Butterfly 3* je smešten 10 minuta hoda  od centra Montekatinija. U neposrednoj blizini se nalazi stanica voza.  Sobe su standardne i sadrže: sopstveno kupatilo, internet, mini bar, sef, klima uređaj, fen za kosu. Sadržaj hotela: recepcija, bar, lift, restoran, sef, parking,. Doručak je bazi kontinentalnog švedskog stola (slano - slatki).

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta

cenovnik broj 1 od 08.01.2020.TOSKANA

14.02.2020 – 18.02.2020.

PIZA –  SAN DJIMINJANO – SIJENA - FIRENCA

 

 

Program putovanja:

1.dan 14.02. - BEOGRAD 

Polazak oko 17:00 časova sa sa perona glavne autobuske stanice (BAS -a). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

2.dan 15.02. - PIZA - MONTEKATINI  

Dolazak u Pizu u jutarnjim časovima.  Po dolasku u Pizu obilazak grada: Krivi toranj, katedrala, krstionica, Kampo Mirakul... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja do Montekatinija, smeštaj u hotel. Noćenje. 

3.dan 16.02. -  MONTEKATINI - SAN ĐIMINJANO – SIJENA – MONTEKATINI 

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnih izleta do San Điminjana i Sijene. Putovanje do San Điminjana (“Grad tornjeva“), utvrđen srednjovekovni grad, koji je poznat po dobro očuvanim tornjevima pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku obilazak grada: centralni gradski trg - Duomo, crkva Koleđata u kojoj je radio Girlandajo (Mikelanđelov učitelj), tornjevi... Nastavak putovanja za Sijenu, prelepog grada koji je smešten u tipično toskanskom predelu. Sijena, idealna za ljubitelje vina i prirode, je grad sa očuvanim starim srednjovekovnim jezgrom, sa ogromnim kulturnim nasleđem, dok sam grad okružuju brojni vinogradi. Po dolasku obilazak grada: Gradska kuća, Katedrala u Sijeni, centralni trg (Piazza Campo) gde se održavaju kostimirane trke konja („palio”), Santa Maria dela Scala, prva bolnica u Evropi, Crkva Sv.Domenika, u kojoj se nalaze glava i palac Sv.Katarine, zaštitnice Italije. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u  Montekatini Terme. Noćenje.

4. dan 17.02. – MONTEKATINI – FIRENCA   

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnig  izleta do Firence. Firenca je grad u kome su živeli i radili Leonardo, Mikelanđelo, Donatelo, Makijaveli, Dante, Bokačo. Po dolasku obilazak grada: katedrala Santa Maria del Fiore, Krstionica Jovana Krstitelja, Trg Sinjori, Galerija Ufici (nije predviđena grupna poseta), most Vekio na reci Arno. Povratak u Montektini. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

5.dan 18.02. - BEOGRAD    

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-19h, subotom 09-15h

www.draganel.com