Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Egipat-Hurgada / Sea Gull 4*Lokacija: Sea Gull Beach Resort je jedan od starijih ali i najpopularnijih hotela na našem tržistu. Nalazi se na obali, u turističkom centru starog dela Hurgade, Sakala, u blizini brojnih sadržaja: barova, restorana, prodavnica, šoping centra i Marine. Od najnovijeg centra, Memša, udaljen je oko 5 km a od aerodroma 10 km. Hotel Sea Gull Resort sastoji se iz dve zgrade, svaka ima svoju recepciju, restoran i peščanu plažu. Jedna plaža hotela je peščana laguna sa postepenim ulaskom u vodu, a druga na ulazu u more ima korale i ponton. Gosti hotela Sea Gull mogu koristiti obe plaže bez obzira u kojoj zgradi su smešteni.Gostima hotela su na raspolaganju peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži.

Sobe: Ima 711 soba opremljenih kupatilom, fenom, TV, telefonom, klima uređajem, sefom, mini barom, balkonom ili terasom. U hotelu postoje i standardne sobe sa pogledom na bazen i superior sobe sa pogledom na more, mogu se rezervisati uz doplatu i na upit.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Sea Gull su na raspolaganju 2 glavna restorana (Cleopatra i Nefertiti),5 restorana pored plaže raznih nacionalnih kuhinja (uključeni su u all inclusive od 13 do 15 h osim restorana morskih plodova i kineskog), 8 barova (u lobiju, nekoliko na plaži i pored bazena), diskoteka, internet centar, salon lepote, bioskop, servis za pranje i peglanje veša, shopping centar sa 150 prodavnica.

Sport i zabava: Pored 5 spoljašnjih (2 se greju zimi) bazena za decu i odrasle, resort  ima i Aqua park sa 9 tobogana i vodopada, stoni tenis, teniske terene, squash terene, odbojku na plaži, bilijar, sportove na vodi i ronilački centar. U sklopu spa centara su: slana soba, tursko i parno kupatilo, saune i prostorije za masažu. Profesionalni animatorski tim organizuje dnevnu i večernju zabavu svih gostiju, a najmlađi, pored dečijeg dela Aqua park, na raspolaganju imaju igralište, klub i dečiji meni u restoranu.

Hotel Sea Gull Hurghada Beach, sobe i hotelske usluge opisani su prema službenoj kategorizaciji Egipta u vreme objavljivanja Programa. Ishrana, komfor i kvalitet usluge u hotelu zavise prevashodno od cene aranžmana, popunjenosti hotela i kategorizacije određene po lokalnim-nacionalnim propisima i van su nadzora i uticaja Organizatora.

All Inclusive ConceptSEA GULL 4*

 DECA KOJA IMAJU GRATIS SMEŠTAJ PLAĆAJU 289€

Doplata za period putovanja (01.03. - 13.03.) - 2€ po osobi po noći

 

 

 

 

Usluga

 

 

 

 

Tip sobe

 

 

 

.

19.12.-26.12.

09.01.-16.01

16.01.-23.01.

23.01.-30.01.

30.01.-06.02.

 

06.02.-13.02.

13.02.-20.02.

20.02.-27.02.

27.02.-06.03.

 

 

 

 

09.01.-23.01.

16.01.-30.01.

23.01.-06.02.

30.01.-13.02.

06.02.-20.02.

13.02.-27.02.

20.02.-06.03.

27.02.-13.03.

 

8d/6 noći

15d/13 noći

 

 

 

 

 

 395€ 

 

 

 

 

 

405€

 

 

 

 

540€

 

 

 

 

 550€

 

 

 

 

All Inclusive

 

 

 

Standard DBL

 
                         

 

KONAČNA CENA ARANŽMANA

 

U cenu aranžmana su uključeni: avio karta, smeštaj, transfer, administrativni troškovi, AERODROMSKE TAKSE, troškovi rezervacije, zdravstveno osiguranje KOJE POKRIVA LEČENJE COVID-19, osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje na svim izletima i prilikom svih transfera na destinaciji.

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:             

•Transfer aerodrom - hotel - aerodrom

•7 / 10 / 11 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge

•Povratnu avio kartu na relaciji Beograd -Hurgada-Beograd sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi po smeru

•Aerodromske takse iznose ukupno oko 52 €

•Međunarodno zdravstveno osiguranje Dunav osiguranje (za državljane Republike Srbije do 75 godina starosti) u iznosu osigurane sume od 15.000 EUR KOJE POKRIVA I LEČENJE COVID-19 i polisu osiguranja od otkaza putovanja

•NAPOMENA: ZA SVE PUTNIKE ZA SUNRISE HOTELE, POKLON VAUČER ZA ODRASLE OSOBE U IZNOSU OD 6000 din. koji se može iskoristiti do 31.12.2021. KAO VID KOMPENZACIJE ZA PCR TESTIRANJE (za sve odrasle osobe dok je na snazi odluka o obaveznom PCR testiranju)

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:       

•PCR test u iznosu od 6000 RSD – Vlada Republike Egipat je donela odluku da je, počevši od 01.09.2020., za ulazak u Egipat potrebno priložiti negativan PCR test na COVID-19 ne stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja do predviđenog vremena leta. Deca starosti do 5,99 godina nisu u obavezi da prilože negativan PCR test;

•Uslugu uzorkovanja PCR testa u našoj poslovnici – 500 RSD;

•Deca do 2 godine plaćaju iznos od 50€ (nemaju sedište u avionu);

•Egipatsku vizu i usluge viziranja (25€ po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju na aerodrom Hurgada / turističke vize su ukinute za boravak putnika koji uđu u Egipat do 31. oktobra 2020. , a ova informacija se odnosi samo na državljane zemalja (medju kojima je i Srbija) koji vize mogu kupiti na licu mesta, na aerodromu u Hurgadi. Svi putnici koji nisu državljani Srbije su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu;;

•Ostale individualne troškove

USLOVI PLAĆANJA:        

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:          

•gotovinski - uplata NEPOVRATNOG avansa na ime usluge rezervacije u iznosu od 99EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska

•kreditnim karticama ( Visa, Dina card, Master Card, Maestro)

•uplatom preko računaPROGRAM PUTOVANJA              

8 dana - 7 noći | 11 dana - 10 noći | 12 dana - 11 noći

1. dan › Beograd - Hurgada

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Wayout dva sata pre poletanja aviona. Direktan let za Hurgadu. Obrok u avionu. Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Noćenje.

2. - 7. / 10. / 11. dan › Hurgada

Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

8./ 11. / 12. dan › Hurghada

Doručak. Napuštanje hotela u navedno vreme prema instrukcijama predstavnika ili prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernijm satima.

Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanje.VAŽNE NAPOMENE U VEZI SA PCR TESTOM:      

•Za ulazak u Egipat odlukom Vlade Republike Egipat, počevši od 01.09.2020. potrebno je priložiti negativan PCR test ne stariji od ne stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja do predviđenog vremena leta. Deca starosti do 5,99 godina nisu u obavezi da prilože negativan PCR test na COVID-19.

•Ovom prilikom potvrđujemo da smo OBEZBEDILI TERMINE ZA TESTIRANJE WAYOUT PUTNIKA po sledećem rasporedu:

•Za letove sredom rezervisani su termini: - ponedeljkom od 09h do 13h; - utorkom od 09h do 12h;

•Za letove subotom rezervisani su termini: - četvrtkom od 09h do 13h; - petkom od 09h do 12h;

•Testiranje će se obavljati u posebnoj prostoriji naše poslovnice u Gavrila Principa 57 u Beogradu, uz maksimalno poštovanje svih procedura prevencije i mera bezbednosti prema zakonima Republike Srbije.

•Putnike koji nisu iz Beograda pozivamo da provedu lep dan u Beogradu i posete našu poslovnicu kako bi se testirali.

•Rezultati PCR testova će ZAGARANTOVANO biti gotovi u roku od 24 sata, a putnicima će rezultati biti poslati na mail adresu.

Putnici koji dolaze na testiranje moraju sa sobom imati uredno plaćenu uplatnicu ili potvrdu banke o izvršenom plaćanju i validan ugovor o putovanju koji je izdat od strane Wayout agencije. Plaćanje PCR testa u iznosu od 6000din putnici moraju izvršiti pre dolaska na testiranje, a uplatu mogu izvršiti prema uplatnici koju mogu preuzeti sa sledećeg linka - http://www.wayout.rs/pdf/uplatnica_pcr.pdf

•Svi aranžmani uključuju polisu osiguranja od otkaza putovanja i samim tim se, u slučaju pozitivnog PCR testa, garantuje povraćaj uplaćenih sredstava.

•Na osnovu obaveštenja Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i odluke nacionalne aviokompanije AirSerbia, putnici su u obavezi da PCR test urade pre putovanja. Putnici bez PCR testa sa negativnim rezultatom, neće biti primljeni u avion zbog bezbednosti ostalih putnika i posade aviona.

VAŽNE NAPOMENE U VEZI SA PCR TESTIRANJEM NA AERODROMU U HURGADI:

Informacije vezane za proceduru PCR testiranja nakon sletanja na aerodrom u Hurgadi, koje smo dobili od direktora turističke komore letovališta Hurgada (Director of Chamber of Tourism of Hurghada):

•Svi putnici koji su obavili testiranje pre polaska i obezbede PCR test sa negativnim rezultatom, imaju pravo prvenstva prilikom izlaska iz aviona. Nakon toga, autobusom dolaze do aerodromske zgrade, gde će se obaviti pasoška kontrola i preuzimanje prtljaga. Po izlasku iz aerodromske zgrade, autobusima će biti prevezeni u izabrani hotel, nakon čega dugo očekivani odmor može da počne;

•Putnici koji krenu na put bez PCR testa sa negativnim rezultatom, poslednji izlaze iz aviona. Po izlasku iz aviona, biće autobusom prevezeni do posebnog dela aerodroma (još se ne zna da li će to biti unutar zgrade aerodroma ili će biti podignut poseban šator za trijažu), gde će biti podvrgnuti PCR testiranju po ceni od 30$. Po uzimanj brisa, putnici će proći uobičajenu proceduru pasoške kontrole i preuzimanja prtljaga, a nakon toga se prevoze autobusom do izabranog hotela. gde će BITI U OBAVEZI DA BUDU U IZOLACIJI, U SVOJOJ SOBI, BEZ PRAVA NA KRETANJE PO HOTELU, do trenutka dobijanja PCR testa sa negativnim rezultatom.

•Rezultat PCR testa dostavlja se recepciji izabranog hotela, koja će o istom obavestiti putnika. U slučaju dobijanja PCR testa sa pozitivnim rezultatom, hotel će biti dužan da obavesti Ministarstvo zdravlja Egipta, a putnik će u tom slučaju biti smešten u sobi u posebnom delu hotela, u kojoj će boraviti sve do izdavanja PCR testa sa negatinim rezultatom. U tom slučaju, troškove smeštaja u hotelu snosiće hotel i Ministarstvo zdravlja Republike Egipat.

•Zbog svega navedenog, agencija Wayout nastavlja sa već unapred organizovanim PCR testiranjem prema ranije utvrđenim terminima i to: za putnike koji putuju sredom, davanje briseva se organizuje ponedeljkom od 9-13h i utorkom od 9-12h, a za putnike koji putuju subotom, davanje briseva se organizuje četvrtkom od 9-13h i petkom od 9-12h.

•Naravno, moguće je da putnici obave testiranje u sopstvenoj organizaciji.

•Na osnovu obaveštenja Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i odluke nacionalne aviokompanije AirSerbia, putnici su u obavezi da PCR test urade pre putovanja. Putnici bez PCR testa sa negativnim rezultatom, neće biti primljeni u avion zbog bezbednosti ostalih putnika i posade aviona.

 

VAŽNE NAPOMENE:      

•VAŽNA NAPOMENA: MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 140 PUTNIKA PO LETU. ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE ROK JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

•VAŽNA NAPOMENA: PUTNICI KOJI PUTUJU SA PASOŠEM BiH, VIZU ZA EGIPAT MORAJU IMATI PRE POLASKA NA PUTOVANJE

•Kod prevoza avionom dozvoljeno je maksimum 20kg prtljaga, u slučaju veće kilaže prtljaga organizator putovanja ne snosi odgovornost da avio kompanija naplati višak prtljaga

•Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

•Popusti za decu važe samo uz dve punoplatežne osobe

•Treća odrasla osoba u standardnim sobama plaća za dodatni ležaj cenu po osobi u dvokrevetnoj sobi

•Dete do 2 god. nema sedište u avionu, autobusu, ishranu, a ni krevet u hotelu

•Cena aranžmana zavisi od raspoloživosti mesta na najjeftinijoj klasi sedišta na letovima avio kompanije u trenutku rezervacije

•Svaka promena rezervacije (datuma, hotela ili imena putnika) se doplaćuje 50 eur. Nova rezervacija se radi po cenama iz važećeg cenovnika.

•Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte (i ima sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta)

•Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj

•Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika

•U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00 h. Ukoliko gost želiti da zadrži duže sobu obavezan je da to najavi recepciji hotela kao i da plati dodatnu uslugu.

•Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti "lanč paketom"

•Raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena

•Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.

•Avionske karte, vaučere i ostala dokumenta aerodromski predstavnik organizatora putovanja predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru agencije Wayout na aerodromu Beograd.

•Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. ‐ predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu

•U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje (napominjemo da reklamacije za koje organizator putovanja sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane)

•Molimo Vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, nasilje, saobraćajna nezgoda i sl.) obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite (predstavnik agencije je ovlašćen da pomogne u posredovanju između pitnika i nadležnih organa)

•Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene

•Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost

•Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika.

•Preporučujemo kupovinu osiguranja od otkaza putovanja. Mogućnost kupovine u agenciji.

 

VAŽNE NAPOMENE – COVID-19:              

Vlada Republike Egipat je donela odluku da je, počevši od 01.09.2020., za ulazak u Egipat potrebno priložiti negativan PCR test na COVID-19 ne stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja do predviđenog vremena leta. Deca starosti do 5,99 godina nisu u obavezi da prilože negativan PCR test;

•pre leta, putnici će biti u obavezi da popune kopiju dokumenta “Traveler Declaration” pre dobijanja boarding pass-a u kojem će morati da pruže sledeće informacije: da li je putnik putovao negde 14 dana pre puta u Egipat / potvrdu putnika da 14 dana pre putovanja nije osećao bilo kakve simptome virusa COVID- 19 / potvrdu putnika da 14 dana pre putovanja nije bio u kontaktu sa osobom zaraženom virusom COVID-19 / potvrdu putnika da će se obratiti hotelskom menadžmentu na prvu pojavu simtpoma virusa COVID-19 za vreme boravka u Egiptu / potvrdu da putnik ima uplaćeno međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva COVID-19;

•svim putnicima ce pre ulaska u avion biti merena temperatura, a ukoliko ista bude iznosila 38 stepeni ili vise, avio kompanija ce biti u obavezi da putniku ne dozvoli da se ukrca na let;

 

•turističke vize su ukinute za boravak putnika koji uđu u Egipat do 31. oktobra 2020. , a ova informacija se odnosi samo na državljane zemalja (medju kojima je i Srbija) koji vize mogu kupiti na licu mesta, na aerodromu u Hurgadi. Svi putnici koji nisu državljani Srbije su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu;

•ministarstvo zdravlja Egipta će pokriti troškove lečenja putnika pozitivnih na COVID-19 do potpunog oporavka; (još uvek radimo na tome da dobijemo precizne informacije i kako će biti potrebno postupati u pomenutoj situaciji);

•putnici će biti u obavezi da drže sigurnu fizičku distancu prilikom ulaska i izlaska iz aviona u skladu sa instrukcijama koje utvrđuju aerodromi i avio prevoznik;

•svi avioni će biti sterilizovani i dezinfekcionisani posle svakog leta;

•putnici i kabinsko osoblje je u obavezi da nosi zaštitne maske;

•nakon sletanja na egipatski aerodrom, svi putnici će biti dezinfikovani;

•nošenje zaštitnih maski na aerodromu je obavezno;

•svim putnicima će biti merena temperatura;

•prtljag će biti dezinfikovan pre postavljanja na pokretnu traku;

•hotelski kapaciteti do 30.09. će biti redukovan na 50%, a od 01.10. kapacitet će biti povećan na 75%;

•putnicima će biti merena temperatura pri svakom ulasku u hotel;

•gosti će biti u obavezi da obaveste hotelski menadžment i doktora ukoliko osete bilo kakav simptom bolesti COVID-19;

•hotelski menadžment je u obavezi obavesti Egipatsko ministarstvo zdravlja za svaki pozitivan slučaj COVID-19;

•svaki hotel će imati deo za goste sa lakšom kliničkom slikom virusa COVID-19;

•putnici sa težom kliničkom slikom virus COVID-19 će biti momentalno smešteni u bolnicu;

•svi hoteli koji su otvoreni i koji će biti otvoreni moraju imati poseban sertifikat i dozvolu ministarstva zdravlja Republike Egipat;

•u autobusima za prevoz putnika koji imaju 50 sedišta, maksimum iskorišćenih sedišta će moći da bude 25 mesta;

•NAPOMINJEMO DA SE REGULATIVE VEZANE ZA PUTOVANJA MENJAJU ČESTO, STOGA POSTOJI MOGUĆNOST DA U MEĐUVREMENU DOĐE DO ODREĐENIH PROMENA U PROTOKOLIMA O ČEMU ĆE PUTNICI BITI OBAVEŠTENI.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 624 OD 05.09.2020.

Organizator putovanja WAYOUT d.o.o. / Licenca: OTP broj 288/2020 kategorija A40, važi od 05.02.2020.

 

 

 

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 10-18h, subotom 09-15h

www.draganel.com