Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Poklonička putovanja / Riznice južnog Banata-Manastiri Mesić i SredišteDostojno jest

Dostojno je Vaistinu da blaženom zovemo Tebe, Bogorodicu, uvek blaženu i sve besprekornu i Mater Boga našega. Časniju od Heruvima i neuporedivo slavniju od Serafima, Tebe što Boga reč neporočno rodi Vaistinu Bogorodicu mi Te veličamo.Cena: 1200 dinara

Aražman obuhvata

  • Prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima).
  • Razgledanja i obilaske po programu.
  • Usluge pratioca grupe.
  • Agencijske usluge.

Način plaćanja

  • Gotovinskom uplatom 40% prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pre putovanja
  • Uplatom na tekući račun firme na osnovu izdatog predračuna

Kalkulacija je rađena za najmanje 40 putnika.

Usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Organizator putovanja je Turistička agencija „Alexandria Travel", licenca OTP 219/2020 izdata 01.02.2020. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.Molimo Vas da Opšte uslove putovanja pažljivo pročitate.Riznice južnog Banata - Manastiri Mesić i Središte

24.06.2020.

 

Polazak u 07:00 h iz Beograda. Dolazak u manastir Mesić koji se nalazi u podnožju Vršačkih planina. Prisustvovanje Svetoj Liturgiji. Poklonjenje Čudotvornoj Bogorodičinoj ikoni Dostojno jest, kopiji istoimene ikone sa Svete Gore Atonske iz 1803. godine, koja takođe ima čudotvorna dejstva. Čućemo priču o vizantisjskom kanonskom živopisu i i mati prilike da vidimo originalne freske iz 1743. godine. Slobodno vreme za obilazak manastira.

Nastavak puta prema manastiru Središte uz obilazak najlepšeg vidikovca u Banatu-Vršačke kule. Kraće zadržavanje na vidikovcu i odlazak u manastir Središte.

Manastir Središte se nalazi na početku planinarske staze koja vodi na najviši vrh Vojvodine (Gudurički vrh), a podigao ga je despot Jovan Branković u 15. veku. Obnovljen je od 1995. godine kada je nova crkva podignuta u moravskom stilu na 500 mestara od stare lokacije. Poklonjenje Čudotvornoj ikoni Bogorodice Trojeručice. Slobodno vreme u manastiru.

Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima.

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-15h, subotom ne radimo

www.draganel.com