Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

NOVA GODINA / Praznični spa u SlovenijiCena aranžmana: u pripremi

U cenu aranžmana je uračunato:

 • Prevoz modernim turističkim autobusom sa pratećom opremom
 • Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 
 • Kupanje u termalnim kapacitetima Termi Laško
 • Usluge stručnog vodiča i sadržajne priče, zanimljivosti i trivije
 • Organizacija putovanja

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Boravišna taksa po osobi, po noćenju (plaća se na recepcji hotela)
 • Fakultativni izlet –

Grac – 20 €

(Fakultativni obilazak biće realizovan uz minimum prijavljenih 30 putnika)

 

Uslovi plaćanja:

 • 40% prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pre putovanja
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak na tri mesečne rate čekovima građana bez uvećanja
 • Platne ( visa, maesto, master, dina) i kreditnim karticama Bance Intese na rate bez uvećanja
 • Uplatom na tekući račun firme na osnovu izdatog predračuna

Kalkulacija je rađena za najmanje 35 putnika.

Usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Organizator putovanja je Turistička agencija „Alexandria Travel", licenca OTP 06/2014 izdata 28.01.2014. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Molimo Vas da Opšte uslove putovanja pažljivo pročitate.

 PRAZNIČNO SPA UŽIVANJE U SLOVENIJI

LJUBLJANA I TERME LAŠKO,

 sa posetom GRACU

Fantastična prilika za spa relax u danima između proslava Nove godine i Božića

Najlepši  predeli Slovenije i Austrije, slikoviti krajevi, gradovi i dvorci, čuveni ukusi i spa uživanja u termalnim blagodetima Slovenije.

Čarobno praznično raspoloženje u Gracu.

- usluga uživanja u termalnim kapacitetima Termama Laško -

Termin: 02.01.2020.-05.01.2020.

1. dan: (četvrtak 02.01) Beograd

Polazak u večernjim satima iz Beograda. Udobna noćna vožnja preko Srbije i Hrvatske sve do Slovenije, sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2. dan: (petak 03.01) Ljubljana, Terme Laško

Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim satima i kraća panoramska vožnja kroz prestonicu Slovenije. Sledi vrlo prijatna pešačka šetnja i obilazak istorijskog centra grada u pratnji stručnog vodiča – park Tivoli, ulica Miklošićeva, Prešernov trg, Franjevačka crkva, najstarija apoteka, spomenik Prešernu, Čopova i Cankarjeva ulica, tromostovje, stari market, glavni Gradski trg, Gradska kuća, fontana Tri kranjske reke, Ljubljanska katedrala, reka Ljubljanica, mostovi Mesarev i Zmajski, Kongresni trg…  Sledi prijatno slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Ljubljane. U toku obilaska najinteresantnije priče o ljubljanskim zmajevima, legedni o zlatnom runu, papinim vratima, arhitekti Plečniku i o drugim zabavnim temama.

U ranim popodnevnim satima nastavak puta ka severoistoku i Termama Laško. Dolazak u jedan od najslikovitijih banjskih centara i smeštaj u hotel u ranim popodnevnim satima.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanja u ambijentima termi – kupanje u termalnim bazenima, šetnje… Slobodno vreme i noćenje.

3. dan: (subota 04.01) Terme Laško / Grac (Austrija)

Dan namenjen jedinstvenom fakultativnom putovanju, ili slobodnom vremenu u Termama Laško. Doručak i slobodno vreme za individualne aktivnosti (kupanje, šetnje), ili fakultativni izlet u Austriju.

Grac - Nakon doručka putovanje ka severu, pored Maribora i Pohorja prema Gracu. Dolazak u čuveni austrijski grad i zabavna tura u pratnji stručnog vodiča kroz istorijski centar Graca: Opera, trg Kajzera Jozefa, Evangelistička crkva, statua Svetlosnog mača, Next Liberty pozorište, Eisernen stub, glavna Herrengasse ulica, crkva Svetog srca, Landhaus sa muzejom oružja, Gemaltes kuća, Joanneum univerzitet i muzej, glavni trg Hauptplatz, Gradska kuća, fontana Erzherzog Johhana, Palas Hotel, Kastrner i Ohler robna kuća, prodavnica gumenih bombona, reka Mura, galerija Kunsthaus, crkva Svete Marije, veštačko ostrvo Murinsel, rodna kuća Franca Ferdinanda, Muzej Graca, tvrđava Schlossberg, toranj Uhrturn, lift ka tvrđavi, istorijske ulice Sackstrasee, Sporgasse i Hofgasse, najstarija kraljevska pekara, Saurau palata, trg Karmelićana, Arhiv, Freiheit trg, Narodno pozorište, katedrala i Katarinina crkva sa mauzolejem i čuveni časovnik Glockenspiel. U toku obilaska grada slede iznenadne priče o znamenitim ličnostima iz istorije Srbije i sveta koje su živele i stvarale u Gracu. Nakon slobodnog vremena povratak za Sloveniju i dolazak u Terme Laško u popodnevnim satima, uz odličnu priliku da i navedenog dana svi koji su boravili u Gracu iskoriste i za uživanje u kupanju u Termama Laško.

Slobodno vreme. Noćenje. (Napomena: Putnici koji se ne odluče za fakultativni izlet uživaju u slobodnom vremenu i individualnim aktivnostima u Termama Laško)

4. dan (nedelja 05.01): Terme Laško, Beograd

Doručak i slobodno prepodne u Termama Laško. Napuštanje hotela uz kasni check out i u popodnevnim časovima putovanje do graničnog prelaza s Hrvatskom i nastavak udobnog putovanja za Srbiju. Dolazak je planiran za večernje sate istog dana. Kraj putovanja.

 

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-19h, subotom 09-15h

www.draganel.com