Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Poklonička putovanja / Kijevo-Pečerska lavraCena: 179 eur


Cena  aranžmana je izražena u eur po osobi, plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Aranžman obuhvata

 • prevoz autobusom turističke klase (visokopodni,klima,audio/video oprema) na navedenim relacijama
 • smeštaj na bazi 3 noćenja u hotelu 3* prema programu putovanja u ( ½, ½ + 1 standardnim  sobama) i 2 noćenja u manastirskom konaku
 • razgledanja i obilaske po programu
 • troškove organizacije i vođstva puta
 • usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

Aranžman ne obuhvata

 • putno osiguranje
 • individualni troškovi
 • doplata za 1/1 iznosi 100 eur

Uslovi  plaćanja

 • 40% prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pre putovanja
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak na četiri mesečne rate čekovima građana bez uvećanja
 • Platne ( visa, maesto, master, dina) i kreditnim karticama Bance Intese na rate bez uvećanja
 • Uplatom na tekući račun firme na osnovu izdatog predračuna

Kalkulacija je rađena za najmanje 40 putnika.

Usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Organizator putovanja je Turistička agencija „Alexandria Travel", licenca OTP 06/2014 izdata 28.01.2014. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Molimo Vas da Opšte uslove putovanja pažljivo pročitate.KIJEVO PEČERSKA LAVRA – sa Počajevom

13.04.2019.-20.04.2019.

 

1.  Dan

Polazak iz Beograda u 10:00 h. Lagana vožnja kroz Srbiju, Madjarsku i Ukrajinu sa usputnim zadržavanjima radi odmora  i obavljanja graničnih formalnosti.

 

2.  Dan

Dolazak u Počajevsku Lavru u jutarnjim časovima. Prisustvovanje Svetoj Liturgiji.

Smeštaj u manastirski konak. Slobodno vreme. Večernje bogosluženje. Noćenje.

 

3.  Dan

Celivanje Čudotvorne Ikone Majke Božije Počajevske. Poklonjenje moštima  Sv.Amfilohija i Sv.Jova. Prisustvovanje ranoj Liturgiji. Celivanje stope Majke Božije.

Polazak za Kijev u prepodnevnim časovima. Obilazak Koreckog manastira i poklonjenje čudotvornoj ikoni Majke Božije Korecke. Nastavak puta. Dolazak u Kijev u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 

4.  Dan

Rani odlazak u Kijevo-Pečersku Lavru na Svetu Liturgiju. Nakon toga obilazak Lavre: Saborni hram  Uspenja Presvete Bogorodice, Trapezni Hram Sv.Antonija i Teodosija, bliže i daljnje Peštare (pećine sa 122 celih moštiju kijevo-pečerskih svetitelja), Hram Vozdviženja Časnog krsta... Slobodno vreme u Lavri. Ručak u manastirskoj trpezariji.

Odlazak u Vavedenjski manastir (Ikona Presvete Bogorodice Prizri na smirenje-pogled na smirene); mošti svete Olimpijade.

Odlazak u centar Kijeva. Slobodno vreme za obilazak grada. Povratak u hotel. Noćenje.

 

5.  Dan

Rano okupljanje za odlazak u Golosejevski manastir na Svetu Liturgiju (početak u 6h). Poklonjenje moštima Sv.Alipije Kijevske i Sv. Aleksija Golosejevskog. Obilazak Pokrovske crkve, Hrama živonosnog Istočnika. Slobodno vreme i mogućnost ručka u manastirskoj trpezariji. Odlazak u manastir Sv.Pantelejmona u Teofaniji, jedan od najvećih i najlepših manastira u Kijevu, sa predivnim okruženjem u parku. Odlazak u Vaznesenjski (florovski) manastir (nalazi se u strogom centru grada) i jedan je od najstarijih manastira u Kijevu. Značajan je  po tome što su u njemu živele i monašile se kneginje i grofice ruske. Slobodno vreme u centru Kijeva. Povratak u hotel. Noćenje.

                                     

6.  Dan

Polazak za Počajevo u jutarnjim časovima. Odlazak u manastir Svete Anastasije Rimljanke. Nastavak puta. Dolazak u Počajevsku Lavru. Smeštaj u manastirski konak. Večernje bogosluženje.Noćenje.

 

7.  Dan

Celivanje Čudotvorne Ikone Majke Božije Počajevske. Poklonjenje moštima Sv.Amfilohija i Sv.Jova. Prisustvovanje ranoj Liturgiji. Celivanje stope Majke Božije. Slobodno vreme. Napuštanje konaka i polazak za Beograd. Vožnja kroz Ukrajinu i Madjarsku.

 

8.  Dan

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-19h, subotom 09-15h

www.draganel.com