Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Kopaonik / Gorski Hotel&Spa Kopaonik 4*Nalazi se preko puta "Belog Mede" odnosno na pešačkoj stazi koja od Konaka vodi ka hotelu Grand.

Hotel Gorski & Spa Kopaonik sa svojih 118 komfornih smeštajnih jedinica predstavlja pravo osveženje u ponudi naše najpoznatije planinske destinacije. Kategorisan je sa 4 zvezdice i može da ugosti nešto preko 400 gostiju u 97 luksuznih soba i 21 apartmanu.
Po svojoj opremljenosti, vrhunskom komforu, nenametljivom luksuzu kao i po kvalitetu ugradjenih materijala i opreme, hotel Gorski & Spa svakako zavredjuje punih 5 zvezdica.
Skijašima dodatni kvalitet pruža apsolutna ski-in ski-out lokacija sa dozom tolerancije

Hotel u svom sastavu nudi:   24.12.-26.12.2020.

            Cena 118 evra po osobi/danu

     Usluga: polupansion

 

•Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.

 

 

RANI BUKING 15% popusta - ogranicen broj soba. Cene na sajtu su bez ukljucenog ranog bukinga, Rani buking traje do popune kapaciteta.
Minimalan brij noci je 7, manji broj noci na upit

Napomena za rani buking: Popust se obracunava samo na cenu smestaja. Za uslugu polupansiona (12eur po osobi dnevno za punoplative osobe, ostali prema redovnim popustima) se ne obracunava rani buking. Broj soba koje se prodaju po uslovima ranog bukinga je ogranicen. Ukoliko se rezervcaija otkaze ili promeni u periodu od datuma nastanka rezervacije do 15 dana pre pocetka aranzmana penali su 50% od ukupne vrednosti aranzmana. Za otkaz aranzmana za period kraci od 15 dana troskovi su po opstim uslovima putovanja

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

Smeštaj na bazi polupansiona po osobi po noći (dorucka i vecera - svedski sto). Neograniceno koriscenje sadrzaja Spa i Welllness centra: zatvoreni bazen i jacuzzi, svlacionica (bade mantil, papuce, peskir), relax zona - tepidarijum, tople kupke, Sauna svet - borova suma, sauna sa senom , finska sauna, parno kupatilo, tus dozivljaja, staza dozivljaja, slano-ledena soba, kembala hladan tus, ledena fontana, bazem sa toplom vodom na ovorenom: neograniceno koriscenje fitnes centra. Wi-fi. Koriscenje skijasnice.

U CENU PUTOVANJA NIJE URACUNATO:
Boravišna taksa 1.00 evra po osobi po danu, deca od 7 -15 godina 0.50 evra ,deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu..

POPUSTI:
Dete od 0-2 godina u pratnji dvoje odraslih u zajedničkom ležaju BESPLATAN SMESTAJ

DOPLATE: Dete od 2 -12 godina u pratnji dvoje odraslih u superior i deluxe sobi placa 36 EUR po danu po detetu. Family soba: jedno dete 2-12 – placa 36 EUR po noći, drugo dete 2-12 godina – doplata u iznosu od 6 EUR po noći. Dvoje odraslih i dvoje dece iskljucivo mogu da budu u family sobi. Treća odrasla osoba – doplata u iznosu od 42 EUR.Dete od 2-12 godina u superior sobi - u pratnji jedne odrasle osobe placa 36eur po danu. Odrasla osoba placa cenu jednokrevetne sobe. Dvoje dece od 2-12godina u superior single sobi - u pratnji jedne odrasle osobe jedno dete placa 36eur po danu, drugo dete placa 6 eur po danu, odrasla osoba placa cenu jednokrevetne sobe.

Doplata na licu mesta: Tretman lica, tretman tela, tretmani kose, manikir, pedikir, VIP spa, termalni krevet. Javni parking, javna garaza.


USLUGA POLUPANSIONA U HOTELU JE ORGANIZOVANA PO PRINCIPU SVEDSKOG STOLA UKOLIKO U HOTELU BORAVI VISE OD 25 OSOBA. U SLUCAJU DA U HOTELU BORAVI MANJI BROJ OSOBA OD NAVEDENOG OBROCI SE SLUZE PO PRINCIPU SET MENIJA UZ IZBOR OD VISE JELA.

VAŽNE NAPOMENE:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.


USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski,
- čekovima građana do 6 mesečnih rata,
- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata,
- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata,
- preko računaPROGRAM PUTOVANJA

 Prvi dan
Putovanje sopstvenim prevozom do Kopaonika. Dolazak u Gorski hotel spa 4*. Smeštaj u sobe posle 14h. Noćenje.

Drugi – Pretposlednji dan
Boravak u hotelu, na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje soba do 10h. Povratak sa Kopaonika sopstvenim prevozom.

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 10-18h, subotom 09-15h

www.draganel.com