Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Kopaonik / CRYSTAL COP - Vila Jelica ****Lokacija:smešteni su  na 1500 m nadmorske visine, u naselju Treska, 6 km  (10 min. kolima)od turističkog centa na Kopaoniku.

Karakteristike: vila je izgradjena  I uredjena u tradicionalnom planinskom stilu, sa modernism sobama I uzuzetnim panoramskim pogledom.Poseduje 3 deluxe sobe, 5 delux suitova,  4 deluxe duplexa, recepcija, kafe , vrt   I parking  proctor.

Studio apartmani, sastoje se iz: mini kuhinje opremljene sa svim potrebnim aparatima (frizider, šporet, mikrotalasna), posuđem i escajgom. U okviru apartmana nalazi se sto za ručavanje sa četiri stolice, LCD TV, sofa-trosed na razvlačenje, francuski ležaj i prostrani plakar. Kupatilo je sa tuš kabinom.
Delux apartmani, sastoje se iz dve prostrane prostorije povezane hodnikom u kom se nalazi plakar za potrebe skijaša. Spavaća soba je sa francuskim ležajem, kozmetičkim stolom, noćnim ormarićima i foteljom koja po potrebi može da se koristi kao pomoćni ležaj za jednu osobu. Od ležajeva, u okviru dnevnog boravka nalazi se jedan singl krevet i trosed na razvlačenje. Boravak sadrži LCD TV, mini kuhinju opremljenu svim potrebnim aparatima (frižider, šporet, mikrotalasna), posuđem i escajgom. Sto za ručavanje je za šest osoba. Kupatilo je sa tuš kabinom. Apartmani raspolažu lepom terasom (osim jedinice na prizemlju).
Delux messoneti, (2 po 44kvm i dva po 58 kvm) prostiru se na 2 nivoa. U donjem delu dupleksa  nalazi se dnevni boravak sa LCD TVom, mini kuhinjom sa svim potrebnim aparatima (frizider, šporet, mikrotalasna), escajgom i posuđem. Sto za ručavanje je za šest osoba.Takođe, u donjem delu messoneta nalazi se trosed i fotelja na razvlačenje. Kupatilo je sa tuš kabinom a sa terase se pruža prelep vidik na kopaoničke predele.U gornjem nivou je spavaća soba sa francuskim i jednim singl ležajem, kozmetičkim stolom i noćnim ormarićima. Plakari se nalaze i na prvom i na drugom nivou.

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-20h, subotom 09-15h

www.draganel.com