Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

NOVA GODINA / BUDVA-3 noćiTuristički sadržaj ovog letovališta obogaćuju tradicionalne kulturne, zabavne i modne manifestacije. Predivni Stari grad, opasan zidinama, hrabro je zakoračio u more. Uske, kamenom popločane ulice ulivaju se u male, ali prelepe gradske trgove. U blizini su luksuzni budvanski hoteli. Prosečna temperatura vazduha u julu iznosi 29 stepeni, a mora oko 25. Budva obiluje peščanim plažama koje se po kvalitetu svrstavaju među najkvalitetnije opremljene za svaku vrstu uživanja. Budva je poznata i po veoma bogatom noćnom provodu.


CENA: 149 eur

                                                                              (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

 

 

 U cenu putovanja je uračunato: prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu Park 3* u Budvi na bazi 3 polupansiona (doručak i večera – švedski sto), razgledanje prema programu, usluge vodiča, troškovi organizacije putovanja.

 

U cenu putovanja nije uračunato: dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji, boravišna taksa 1,5 evra po osobi po noći (plaća se na recepciji hotela),  fakultativni izleti: Kotor 15 evra, Dubrovnik 25 evra (prijava za izlet u agenciji, neophodan pasoš), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

Doplata za 1/1: 60 eur

 

 NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- preko računa.

 

Opis hotela:

Hotel Park 3*

http://hotelparkbudva.com/

Hotel Park se nalazi na Slovenskoj plaži, na ulasku u Budvu iz pravca Bečića. Od Starog grada udaljen je 15 minuta laganog hoda. Hotel je renoviran 2017. godine. Hotel poseduje recepciju, lobi bar, restoran, parking, WiFi. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, SAT TV, mini frižider, WiFi. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

 TERMINI: 29.12.2018.

1.dan  BEOGRAD 

Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u  21:30h. Polazak autobusa u 22:00h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan  BUDVA

Dolazak u Budvu u jutarnjim satima. Smeštaj u hotelu. Kratko slobodno vreme u hotelu. Šetnja sa vodičem i obilazak starog grada u Budvi. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3.dan  BUDVA – KOTOR – BUDVA

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna izlet do Kotora. Među srednjovjekovnim zidinama kriju se priče o pomorcima, trgovima, katedralama, crkvama, koje, u starom kamenom ruhu, prate konobice, restorani nacionalne kuhinje, ekskluzivni moteli, suvenirnice. Začarani grad maske, karnevala, mašte i fešti. Razgledanje starog grada: Gradski toranj, Katedrala Sv. Tripuna, crkva Sv. Luke, Pomorski Muzej, Crkva Sv. Nikole… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Budvu. Večera. Individualni doček Nove godine na gradskom trgu. Noćenje.

4.dan  BUDVA – DUBROVNIK – BUDVA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Dubrovnika. Po dolasku razgledanje ‘’Bisera Jadrana’’ uz pratnju vodiča: palata Sponza, Orlandov spomenik, srednjevjekovna tvrđava Lovrenac, šetnja Stradunom... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Budvu. Večera. Noćenje.

5.dan  BUDVA – BEOGRAD

Doručak. Polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Crne Gore i Srbije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim satima.   VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:

  • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima. Minimum putnika za fakultativne izlete 30.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika). Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

  • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
  • KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

program broj 1 od 01. Oktobra 2018. godine          

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-19h, subotom 09-15h

www.draganel.com