Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

NOVA GODINA / BEČ-2 noći TERMINI: 30.12.2018.; 

PROGRAM  PUTOVANJA:

 

1.dan  BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u  06:00 sati. Polazak autobusa u 06:30 sati. Vožnja preko Novog Sada, Horgoša, teritorijom Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beč. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

 

 

2.dan  BEČ – BADEN – BEČ

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Opera, Folksgarten, Muzej primenjene umetnosti, Prirodnjački muzej, Carska palata, Parlament, Rathaus, Gradska skupština, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn... Šetnja starim gradskim jezgrom uz razgledanje znamenitosti: Katedrala Sv. Stefana, Mocartova rodna kuća, trgovačke ulice Kertner i Graben... Slobodno popodne za uživanje ili fakultativna poseta banji Baden koja je poznata još od početka XIX veka jer se tu nalazila letnja rezidencija Cara Franca I. Banja obiluje raskošom, prelepim pejzažima pa je bila inspiracija za čuvenog Betovena koji je ovde stvarao svoja poznata dela. U banji se nalazi i kuća u kojoj je Betoven živeo. Banju Baden mnogi nazivaju i „grad bašti“ a u njoj se nalaze i poznata termalna kupališta. Slobodno vreme. Povratak za Beč. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

 

 

3.dan  BEČ – NOVI SAD – BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Šenbrunu. Šenbrun, nekadašnja letnja rezidencija carske porodice, smatra se jednom od najlepših baroknih palata u Evropi, u kojoj su boravili moćni vladari Austrougarskog carstva. Stanovnici ovog zamka bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef… Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog nameštaja, Šenbrun deo UNESCO kulturne baštine. Slobodno vreme. Polazak za Beograd oko 14:00 sati. Vožnja teritorijom Austrije i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Novi Sad i Beograd u večernjim satima. 

 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Termin putovanja

Hotel

Usluga

Cena aranžmana

Doplata za 1/1

30.12.2018. – 01.01.2019.

Hotel 2*

2 ND

145 €

60 €

 

 

 

U cenu putovanja je uračunato: prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 2* u Beču na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto), razgledanje prema programu, usluge vodiča, troškovi organizacije putovanja.

 

U cenu putovanja nije uračunato: dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji, banja Baden 15 evra, Šenbrun (ulaznica, vodič i slušalice) - 25 evra, međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

 

 

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- preko računa.

 OPIS HOTELA:

 

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Ibis Budget Wien Sankt Marx 2*

http://www.accorhotels.com/de/hotel-3706-ibis-budget-wien-sankt-marx/index.shtml

Moderan hotel nalazi se na 4km udaljenosti od centra grada. U neposrednoj blizini hotela nalazi se metro stanica koja vodi do centra grada. Hotel poseduje restoran, internet u lobiju i sobama, garažu (uz doplatu). Sobe su moderno opremljene i poseduju SAT TV, WiFi, kupatilo. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom – kontinentalni doručak po principu švedskog stola. 

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:

  • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika). Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

  • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
  • KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

program broj 1 od 25. Septembra 2018.g           

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 63-01-120, 63-01-121, 33-46-324
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-19h, subotom 09-15h

www.draganel.com