Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Evropski gradovi / Barselona 4 dana-avio prevoz TERMINI: 06.12.2018.


1.dan BEOGRAD–BARSELONA 

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Kon Tiki dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Barselonu kompanijom Air Serbia u ranim jutarnjim časovima. Sletanje na aerodrom u Barseloni nakon dva sata leta. Po sletanju na aerodrom u Barseloni transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne ili fakultativno panoramsko razgledanje grada autobusom. Panoramska vožnja: Vožnja pored la Pedrere, Avenidom Dijagonal, do brda Monžuik, gdje je smešten Olimpijski sportski kompleks, nova Barselona,Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Španski trg, Kalatravin toranj, vožnja pored Katedrale Sveta porodica , Gaudijevog najvećeg nedovršenog projekta . Kratka foto pauza. (Cena izleta 20€ ). Povratak u hotel. Slobodno popodne ili fakultativni obilazak jednog od najvećih akvarijuma u Europi. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana. (Cena izleta 20€). Noćenje.

2.dan BARSELONA 

Doručak. Fakultativni izlet Tri brda (obilazak brda Tibidabo, poseta parka Guelj i etno sela Pueblo Espanjol). Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najlepših parkova Barselone i obilazak jednog od najznačajnijih dela Antonija Gaudija, parka Guelj, koji je svojom jedinsvenošću i lepotom zaslužio da postane deo svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Park je nastao kao ideja grofa Eusebija de Guelja. Grof je prvobitno sa porodicom živeo u jednoj kući, dok je drugu kasnije prodao Gaudiju. Imanja je postalo javni park 1922. godine, kada su čuveni mozaici i tipične Gaudijeve kolonade postale dostupne svima. Odlazak do etno-sela ,,Pueblo espanjol’’ i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. (Cena izleta oko 50€ ). Povratak u hotel. Uveče fakultativna poseta čuvenom spektaklu španskog flamenka. (Cena izleta: oko 35 €). Noćenje

3.dan BARSELONA 

Doručak. Fakultativni izlet Đirona i Figeras. Vožnja do Đirone, grada koji se nalazi na severoistoku zemlje, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale... Slobodno vreme. Poseta Figerasu (oko150 km severno od Barselone) i ekscentričnom Teatru- muzeju Salvadora Dalija i njegove žene Gale, koji je smešten je u njegovoj porodičnoj palati. Izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro.(Cena izleta od 65 €). Povratak u Barselonu. 

4.dan BARSELONA–BEOGRAD 

Doručak. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom.Transfer do aerodroma za let u večernjim časova. Sletanje u Beograd nakon dva sata leta.   

Cena: 439 eur


CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

 

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz čarter letom Air Serbia na relaciji Beograd-Barselona-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama, u hotelu po izboru, na bazi 3 noćenja sa doručkom, troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča Kontiki Travel & Service kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku.


U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 44,48 evra ( taksa Apt Beograd 20.50 evra , 0,98 RF , Apt Barselona 23,00 evra), plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate, dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, panoramsko razgledanje grada,fakultativni izleti i posete, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza, boravišna taksa u hotelima u Barseloni koja se primenjuje od 01.11.2014. i plaća se direktno na recepciji hotela i to 0.75 evra po noći po osobi u hotelima sa 2* i 3* ; 1.25 evra po noći po osobi u hotelima sa 4* ; 2.50 evra po noći po osobi u hotelima sa 5*, međunarodno putno osiguranje. Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.

NAČINI PLAĆANJA: 

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.

OPIS HOTELA:

Hotel se nalazi u  predgrađu Hospitalitet de Llobregat, udaljen 10 km od aerodroma i 6 km od centra. Europa Fira železnička stanica i Fira Barselona sajam udaljeni su 5 minuta hoda, a do centra Barselone stiže se za 20-tak minuta vožnje gradskim prevozom (autobuska linija N17). Smeštaj: hotel ima 116 soba i sve  sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, telefon, besplatan Wi Fi, TV, minibar, klima uređaj, grejanje. Od sadržaja hotel ima recepciju 24h, lobi, internet kutak , Wi Fi, bar, snek bar, restoran, teretanu, bazen, sala za kongrese. Doručak se služi po principu samoposluživanja. 

www.eurohotelgranviafira.com 
OPŠTE NAPOMENE:

Rezervacija jednokrevetne sobe ide isključivo na upit !
Trokrevetne i četvorokrevetne sobe su dvokrevetne sa jednim ili dva pomoćna ležaja.

 

 Sadržaj panoramskog razgledanja, raspored fakultativnih izleta kao i obilazaka predviđenih programom, podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom , promenom radnog vremena lokaliteta i slično).


Ulazak u sobe je prvog dana od 15 h a napuštanje soba poslednjeg dana boravka do 11 h.
Kon Tiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije Kon Tiki doo, 7 dana pre polaska na put.

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Bance Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti u Španiji plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 30 učesnika.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom i fakultativnih izleta, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140 ).

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.

• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service doo.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 31.jul 2018. KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarceva 3.
Program broj 2 Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

 

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 63-01-120, 63-01-121, 33-46-324
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-19h, subotom 09-15h

www.draganel.com