Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

IZLETI

Izlet u banju Zdrelo sa posetom aqua parku

Prevoz
Autobus

Banja Ždrelo pripada opštini Petrovac na Mlavi, a nalazi se nedaleko od Beograda. Spada u najpoznatije reumatske banje, a kompleksi sa termomineralnom vodom u bazenima i đakuzijima pružiće vam pravi Spa užitak. U banji Ždrelo preovladava umereno-kontinentalna klima, a termalne vode imaju konstantnu temperaturu od oko 40 C tokom cele godine. Bazeni u banji se koriste svih 12 meseci u godini, a u sklopu bazena nalazi se i salon za masažu, sauna i đakuzi, mali bazeni sa podvodnom masažom, masažne kade.Ova voda ima i lekovita svojstva.

Saznajte više
Etno selo Stanisic i centar Bijeljine

Prevoz
Autobus

Na izlazu iz Bijeljine, na trećem kilometru prema Pavlovića mostu nalazi se Etno selo „Stanišić“. Izvan sadašnjeg vremena i prostora vraća nas precima i prirodi, budi u nama divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života.Ovde se odmaraju oči i duša, čovek postaje plemenitiji, ali i mudriji slušajući žuborenje potoka i rad vodenice.

Saznajte više
Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 09-15h, subotom ne radimo

www.draganel.com