Turistička agencija

Turistička agencija Alexandria Travel

Putujte pod srećnom zvezdom

Leto 2020 / Evia-Pefki

Ostrvo Evia se nalazi na oko 180 km južno od Paralije. Bujna flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, dugačka sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. Ostrvo je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, srednjevekovnim manastirima, tradicionalnim selima, borovim šumama i netaknutim prirodnim lepotama, i zato je jedno od najpopularnijih letovališta koje pruža velike mogućnosti kako za opuštanje I relaksaciju tako i za aktivni odmor i zabavu. Najpopularnija mesta među turistima su Edipsos, Pefki, Limni i Eretria...

Pefki se nalazi na samom severu ostrva, naspram planine Pilon i u blizini ostrva Skijatos koje je jedno od veoma atraktivnih izleta. Mestom dominira plaža duga 4km, dosta zelenila, ponajviše četinarske šume. Pefki je popularan među putnicima svih generacija, onih koji su u potrazi za mirnim odmorom uz odlično more i prirodu.

Vila Stephanos

Plaža
80 m

Prevoz
Autobus, Sopstveni

Vila Atina

Plaža
150 m

Prevoz
Autobus, Sopstveni

Gde se nalazimo?
Prijatelji agencije

Prijatelje putem maila obaveštavamo o svim akcijama, popustima i poklonima naše Agencije. Pratite naše svakodnevne objave na Facebook stranici. Budite naš prijatelj!

Želim da budem prijatelj agencije
Autobuski prevoz

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju turističke agencije Alexandria Travel.

Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za detaljne informacije molimo pozovite agenciju.

(011) 630-11-20, (011) 630-11-21
(060) 630-11-20, (060) 630-11-21
agencija@alexandria.rs
Simina 21, Beograd
Radno vreme 10-18h, subotom 09-15h

www.draganel.com